Täällä taas kirjoittelemassa kuulumisia.

Juhannus meni ja oli, kivaa oli kotosalla katsellessa kun pennut kasvaa. Meille tuli viikko sitten matkahuollolla, tai olikohan ihan haikara-expressillä kaksi schipperke urosta Iso-Pikku-C:n hoivattavaksi. Iso-Pikku-C:tä en ole maininnut aikaisemmin kun tuo pikkuinen ei suostu meikäläisen kanssa mitään tekemään. Mamman koira.

Sitten nuo ihmispennutkin tuntuu kasvavan kovaa tahtia. Niitä katsellessa tuli mieleen että kohtahan nuo lähtevät kotoa. Tein tällaisen videon Maxista. Koittakaas arvata mitä hänestä tulee "isona"!

SM kisoissakin tuli viikko sitten käytyä ja menestys oli odotettua. Me melkein voitettiin mut sitten ei voitettukaan melkein. Eli kisakirjoihin tuli tyylikkäästi merkinnät "HYL". Plah. Iso-D oli Mamman-Koira kohtauksen saattelemana hitusen hitaahko, ja teimme joukkuekisassa hitaan viitos radan. Keppien syöttö oli aaaivan hirveätä. Tein sen niinkuin monella muullakin kerralla, eli väärin. Henkiläkohtaisella radalla oltiin taas vähän inhokkeja kun vettäkin tuli ja karvat kastui (koiralta! ei sentään niiiin paljoa satanut..) ja otettiin tyylikkäästi viimeiseltä esteeltä kielto-virhe. Tuomarin puusilmä näki taas jotain sellaista mistä me muut ollaan eri mieltä! (tietenkin). Eli Iso-D ei päässyt jatkoon.

Dummy teki sitä mitä tämä on tehnyt jo pitkään, eli sutii kovasti eteenpäin mutta mitään ei tapahdu! Kolmesta radasta siis kaksi nollaa ja yksi hylly. Joukkue kisassa tehtiin ihan kiva nolla, ja lopputuloksena Laiva-Mona-Raimon avustuksella (vitonen) saavutettiin joukkuesijoitus 17. Oikosulku teki valitettavasti sen yhden hyllyn arvoisen ylimääräisen esteen, muutoin oltais voitettu itsemme nykyisellä tuloksella! Kolmella nolla radalla joukkuekisassa olisi päässyt viiden sakkiin. Henkilökoht. kisassa Dummy veti hitaahkon nollan ja sijoitus finaaliradalle lähdettäessä 28. Oli aikamoinen vauhtihyppisrata ja siinä kisassa me hävitään tällä hetkellä oikeasti nopeille koirille. Niinjoo, Dummy kokeili kerran päästä "pimeä putki-kulma" yrityksessään putken seinän läpi sisään. Ei onnistunut ei, taisi tulla liian hitaasti. Onneksi ei kieltoa antanut vaikka melkein olisi saanut antaa. Finaaliradalla isäntä suti taas niin kovaa että ensiksi puomin alastulo kontakti virhe, sitten paluumatkalla huolimattomuuttani päästin Dummyn käydä koskemassa tuota puomin kontaktia. Siis mun mielestä tuosta ei olisi hyllyä saanut antaa, vaan tuosta olisi pitänyt ottaa se vitonen pois kun kerran käytiin se koskemassa loppujen lopuksi! Tyhmeliini säännöt!! Ei me kyl sitten keppejäkään osattu ja eka estekin hypättiin paluumatkalla vaikka ei olisi tarvinnut. Tuloksena puolikas rata ja häpeissäni pois radalta hyllyllä.

1675397.jpg

1675400.jpg

Radat täällä!

Nyt sitten ihmetellään jatkoa, ja karsinnathan ovat ne seuraavat isot karkelot. Täytyy miettiä ilmoittaako Iso-D:tä lainkaan ja keskittyy pelkästään tuohon sutivaan Dummyyn. Treeneissä pitänee silti käydä. Mälsää. Miksi ei voi vain mennä voittamaan kaikki kylmiltään. Ainii, ei me osata :) Onneksi seuralaiset sentään osaa ja Rimalle medeissä suomenmestaruus ja medien joukkueelle kolmas sija.

Weeween kanssa varmaan käydään näyttäytymässä epiksissä tänään. Riman kisoihin ilmoitin Weeween ja tarkoituksena olisi saada isäntä aisoihin että tulisi niitä nollia myös Weeween kanssa. Ollaan varmaan oltu pidempään ykkösissä kuin kultsu-Hullu-Allu. Hulluista puheenollen, mamma meinaa mennä Dummyn kanssa kisaamaan! Katsotaan kuinka heidän käy! Kohta mulla ei ole enää kisaavaa mini koiraa :D Taka-ajatuksena tässä on se, että Dummy joutuu nyt itsenäistymään kun mamma ei joka esteen taakse mene hakemaan koiraa.