...Petri laskit väärin, Joulu meni jo!

 

Mutta karsinnat puskee päälle niin kovaa vauhtia että ihan hirvittää! Jännä-apuva-jännä-puuuuvaaa! Lauantaina agility rata ja hyppis, hyllyjä saa ottaa koko kisoissa vain yhden, toisesta se on soronoo ja joudumme katsomon puolelle... Lisäksi jommallakummallajommalla radalla pitää olla 30 parhaan joukossa notta pääsee sunnuntain radoille! Apuuuuuuvvva!  Sunnuntaina tarjolla kolme starttia joista yksi on hyppis-pyppis. Laskin päissäni viimevuoden tuloksista että jos me ollaan Dummyn kanssa sikahyviä ja vedetään jokaisesta viidestä startista nolla ja sijoitutaan kympin sakkiin niin päästään toudella korkeelle pisteissä! Mutta onneks meidän nolla rosentti on se 50 eli odotettavissa on hyllyvää-hyllyä ja katsomosta huuteluva. Lisäksi kun ollaan hitaita omia ittejämme niin ei niistä nollista kuiteskaan tule pojoja. Mut ei se mitään! Kokemusta haetaan, etsitään sir Wauhti vuoden aikana ja ens vuonna otetaan voitto kotiin ;-) Onneks ei oo tavoitteet korkealla :-D

Hyvä että seurakaverit on samassa jamassa ja pääsee heidänkin suorituksia jänskäämään. Jartsalla on kova draivi päällä, eikä Sampsakaan ole medeissä huonosti pärjänny, eli heitä lähden hurraamaan kovasti. Maxeissakin löytyy Juju-jojo jota voi lykästää kun kaikki planeetat kohtaa ja vuorovesi on kohdillaan, oli makseissa muitakin seuralaisia eli ei jää jojon harteille.

Kävin eilen illalla kipasemassa reenit Dummyn kanssa ja voe mahroton kun näyttää huonolta. Ei ollut vauhtia eikä kaikki esteetkään kohdanneet . Onneks ongelmat on tiedossa ja meitsi vetelee menemään tappi-jaloillani menemään niin ettei Dummyn tartte arvailla esteitä. Kunhan itse vaan muistan kaikki muistettavan. (hengitä, juokse, sano esteen nimi oikealle hetkellä, osoita sormella kans, vedä nenästä kepeille, hinaa nenästä keinulla, napsuttele sormia kun pitää mennä sen kiipeilyesteen vieressä olevalle esteelle taikka putken siihen vaikempaan päähän, hypi tasajalkaa kun tulee hylly, purskahda itkuun toisen hyllyn kohdilla, huutele yleisöstä tuomareille hävyttömyyksiä heidän puisista silmistä, itke itsesi uneen illalla, lisää 3dl vettä, jauhot, munia, sekoita, anna muhia vuoden ja sama juttu seuraavana vuotena)

Tulee jännät kisat, tulkaa porukalla kattomaan suomen toiseksi parasta agilitya! MM-kisoissa on sitten sitä parasta tarjolla!