Nyt olis taas aika lähteä etelänreissulle!

Siitä onkin aikaa kun viimeksi ollaan käyty etelän lämmössä. Jotenkin mukamas aika ja rahat ei riitä reissaamiseen. Nyt sitten ollaan lähdössä perjantaina reissuun vihdoin ja viimein.Saas nähdä miten tässä käy, kun lapsetkin tulee mukaan. Noh, lunta ei ainakaan pitäisi olla näköpiirissä, vaikka mistäs sen tietää :-) Tää on kyl sen verran pikainen reissu ettei kauheasti brunaa kerkiä ottamaan. Meikäläisen nahalla sitä ei varmaan saisi muutenkaan, eli aurinkorasvat jätän suosiolla kotiin. Vähä jänskättää minkälaiset säät ne lupaa että päästäänkö matkaan.  Niinjoo, me ollaan menossa näyttelyreissulle Viroon :-D

Sunnuntaina olis kaksi starttia tarjolla Dummylle ja pikku-C:lle. Saas nähdä minkälaisessa koomassa sitä on sinä aamuna. Onneksi tuli ajateltua kerrankin ennen ilmoittautumista ja jätin suosiolla aamun ekan startin ilmoittamatta, eli nyt ei tartte olla liikkuvassa autossa kuin vasta klo 8. Mielellään omassa. Eiköhän toi Däni ole palautunut rankasta näytelmäurakastaan siihen. Däniä vaan inhottaa ne pallien kopeloinnit noilla reissuilla, ressukka järkyttyy ihan turhaan. Yritän hillittä itseäni ;-)  (Däni on siis tyttö niille jotka eivät tiedä...)

Viime Viron reissulta Däni sai jonkun minkälie sertin ja pari kun saisi vielä niin se pamahtaisi suoraan joksikin valioksi sekä suomessa että Virossa. Ihmeellistä puuhaa. Oikein kummastuttaa.