Woi Weewee! Mamma kävi maanantaina Weeween kanssa kisaamassa HAU openin epiksissä kun Dummy oli aamun treenien jälkeen vähän väsy (jorinaa alempana). Ette ikuna arvaa miten siinä kävi :P No nyt kyllä arvaatte kun tolleen sanoin:

Weewee voitti koko roskan! Viisi osakilpailua ja yhteistulosten perusteella valittiin voittajat: Meikä veti nelossijan ekassa osakilpailussa ja mamma otti toisen sijan nollalla maanantain kilpailussa, yhteispisteet 8 kolmella koiralla! Sääntöjen mukaan siinä sitten lähettiin uusintaradalle, ja mamma pääsi viuhahtamaan Weeween kanssa uudestaan yleisön eteen. Harmittava vitonen tuli A:n ylösmenossa, mutta niin ne muutkin ottivat vitosen ja kympin eli aika ratkaisi. Weeween wauhti kuitenkin puri ja uusintaradasta tuli voitto ja näinollen Weewee on HAU Openin maxi kilpailevien voittaja vieden huiman 30e palkintosumman! Nyt me ostetaan voittorahoilla uus kämppä!!!  Eipä taida meikäläisen kannattaa ohjailla noita mun koiria kun mamman kanssa kulkee noin hyvin. Ammattilainenkin tuntuu oleva ;-)

Maanantai aamupäivällä käytiin Dummyn kanssa reenailemassa kahden ja puolen viikon päässä oleviin karsintoihin. Paikka oli se Hyvinkään koiraurheilukeskus piste com. Pohjana aivan upouusi tekonurmimattopohja jota Kennelliitto vuokraa sekä karsintoihin että MM-kisoihin jäähalliin. Eli tuntumaa haettiin ja Jartsa oli skoutannu radat Hansenin äijältä (karsinta- ja mm-tuomari) ja sen mukaista rataa sitten tehtiin. Kovaa mentiin ja sitten käännyttiin taas kovaa ja sitten olisi vielä kovempaa pitäny mennä. Ja kepitkin kaupan päälle. Täällä vähän vireota niistä treeneistä! Ei meillä hirveen hehkeästi menny. Virheitä ropisi ja vauhti oli semmonen ok+. Ei se mitään, jos vaan ohjaaja keskittyy niin eiköhän me jotain saada aikaiseksi. Taitaa olla sama tauti liikenteessä kuin Sannalla ja Che Guevaralla! Maanantaina mennään taas uudestaan ja sitten mietitään millainen valmistautuminen tehdään karsintojen viiteen starttiin (toivottavasti viiteen, harmittaa jos vain kahdelle pääsee :-)

Ainii, tällä hetkellä kun kirjoittelen tätä, niin Dummy on lähtenyt vieraisiin... Mamma starttaa Dummyn kanssa RimAn kisoissa kahteen starttiin!!! Saapa nähdä kuinka käy :P Hauskaa ainakin pitäisi olla!