... ettei kirjoitetuksi saa :)

Noh, ei nyt kuitenkaan. Oltiin Dummyn kanssa tuossa kaaauan sitten kokeilemassa onneamme MM-karsintakisoissa. Tässä tulos!
En nyt sen tarkemmin lähde sitä analysoimaan. Lisää treeniä ja vuoden päästä uudestaan ;-)
Suunnitelmia on tehty, B-maajoukkueeseen lähetetty häirikkö postia ja MM-kisoihin mennään hurraamaan muita Suomalaisia! (ja yhtä erittäin salaista Itävaltalaista mimmiä ((Hsss! Tästä ei puhuta!!!))) Jartsa ja Samppa pääsi joukkueeseen meidän seurasta ja pakkohan sieltä on mitali tulla, ellei jopa kolme!

Positiivisempia uutisia on se, että Weeweellä on alkanut menojalka vipattamaan! Radalla tykitetään menemään kuin joku kolmosluokan koira konsanaan! Voe mahroton! Totuus on se, että meille tuli vain paniikki ja todettiin että onko VÄHÄN noloa kisata ykkösluokassa omien pentujen seurassa ja heiluttaa tassulla tervemenoa kun ne nousee kakkosluokkaan ennen meitä :-P Noh, näissä aatoksissa sitten kisattiin viime viikonloppuna sen pahamaineisen kirkkonummelaisen seuran kisoissa. Kivaa oli ja niiiiin lähellä taas vaihteeksi...
Tässä tällainen Weewee koonnos. Voitte itse laskea missä luokassa me voitais olla (helpotin vähän ja numeroin ne kisat):
1. kisa
2. kisa
3. kisa
4. kisa (se keskimmäinen RimAn kisa)
5. kisa (NEW!) Kirkkkiksen kisa ;-)

Eli meillä on se yks nolla ykkösissä ^^ Mut hätä ei ole tämännäköinen. Ihmiset on puhunu höpöjä meille ja usko on kova että Weeween kanssa joskus noustaisiin. Sen takia sitten ilmoitettiin ittemme JAU:n kisoihin starttailemaan. Dummykin pääsi mukaan kun Turku on niin kaukana ulkomailla vaikkakin siellä olisi ollut kiva kansainvälinen kisa...

Muita mukavia tapahtumia oli tuossa viime treeneissä hoskin kentällä. Siellä pääsin kokeilemaan ohjaamaan paria muuta koiraa. IhanQ meillä ei olis tarpeeksi koiria ohjattavana... Raimo-Ramonez-Laivari oli ensimmäisenä vuorossa, ja tätä schipperkeä olen aikaisemminkin päässyt ohjaamaan, kulki oikein nätisti! Mutta toisena yllärinä oli Zannan koirista sen keskimmäisen ohjaaminen! Zannallahan on kolme koiraa, keskilyhyt- ja pitkäkarvainen kiharavesikoira! Pääsin tosiaan kokeilemaan sitä keskipitkäistä! (keppana näin meidän kesken ((Hyss!!! Ei saa kertoa Zannalle!))) Keppana kulki aivan loistavasti! Zaaaannaaa! Sulla on ihQ koira! Vähän vauhtia ja varmuutta sun jalkoihin niin voi että ku me päästään hurraamaan sua ens vuoden karsinnoissa ihan tosissaan!


Semmoiset oli juorut tällä kertaa. Mä meen tonne valmistautumaan seuraaviin karsintoihin! ------>