Huhhuh!

Onneksi näitä suuria kisoja ei ole montaa vuodessa. Ja onneksi kisakoiria ei periaatteessa ole kuin kolme! Ilmoitinpa kaikki kolme meidän ärrimurria kisaamaan Syysskaboihin. Neljä starttia kertaa kolme koiraa a 10 ekua kappale... Jotenkin tuntuu pahalta maksaa kerralla tommonen summa agilityyn. Paljon hauskempaa maksaa niitä yksittäisiä kisaviikonloppukisoja useamman kerran kuussa... Hassu juttu ihmisen psyykkeessä, mistä lie johtuu kun ahistaa rahan meno :-D

Noh, viime vuodelta meillä oli nousunollasta Dänin kanssa lahjakortti näihin kisoihin, niin sainpahan sen 14e kuitattua pois sillä. Tulee varmasti taas hyvät ja hauskat kisat! Tuomareina ulkolaisia, enkä nyt tarkoita niitä Turkulaisia.

Oltiin eilen Dänin kanssa kikkailemassa JAU:n kisoissa. Ei mitään ihmeellistä kerrottavaa. Katkaistiin hetkeksi meidän hyllyputki, eli otettiin ekalta radalta hylly, tokalta nolla ja kolmannelta hylly. Nollalla sijoituttiin viidenneksi. Oltiin oikeasti hitaita, mutta palkinnoille ja saatiin suklaata! Ja edelleen toi koira ei ole ittestään oppinut mitään uutta. Ihmetyttää kun ei tule "käteen" kiinni, mutta eipä me olla sitä keritty treenaamaan sitten alkeistreenit... (toimituksen huom. sanajärjestystä mietittiin pitkään teidän pervojen takia)

Viikon vinkki agilitysta: älä pidä itsestään selvyytenä jotain temppua minkä olette opetelleet. Sitä tulee treenata alussa useasti (tietenkin) mutta tätä temppua tulee ylläpitää jatkossakin harjoittelulla. Meillä on nyt selkeästi päässyt unohtumaan tämä luokse tule, sitä ilmeisesti ei treeneissä ja kisoissa tule niiin paljoa käytettyä että se olisi mielessämme. Uutena mokana meille muuten tuli Dänin kanssa ekan esteen kielto!!! Upeeta-mahtavaa!

Kuvat on kivoja. Tässä jengi kasassa ja meidän salainen ase: KEPPI TREENI!

1853322.jpg