Käytiin eilen reeneissä. Oli tämän vuoden viimeiset ulkoreenit seurassamme, seuraavaksi siirrytään maneesille kikkailemaan. Pääsin muuten Jartsastakin eroon, ei tartte enää kuunnella hänen oppeja. Kyllä se vuosi riittää tollasen opissa ;-) Nyt sitten talvikauden ratoja suunnittelee meille Jartsan vaemo, Mertsi! Mertsin treeneissä aloitin huimasti alkaneen agi-urani. Iso-D:n ohjissa aloitin balttiarallaa kaksi vuotta sitten ja Mertsin ryhmässä sain sysäyksen siihen suuntaan että agiliidosta tuli melko varteenotettava harrastusmuoto! Vähän jänskättää mitähän tuo keksii meidän pään menoksi. Mukaan lähtee muuten Pikku-C ja Anna samaan treeniryhmään, kiva päästä seurailemaan ja vertailemaan ohjauskuvioita keskenämme :-D Siihen perään Anna vetääkin sitten Weeweelle treenit, eli ympäri mennään ja yhteen tullaan!

Eilen oli ne reenit ja Weeweekin pääsi kokeilemaan samoja ohjauskuvioita kuin nämä edistyneemmät kolomooset. Tässä alla kuviota:

1857605.jpg

Tuli muuten Weewen kanssa hitusen kiire kun piti ehtiä kääntämään toi ökkömönkiäinen neloselta vitoselle! Mut vähäkö siistii!!! Mä onnistuin tekemään radan numerosta 1-12 jopa kaksi kertaa ilman että yksikään rima tippui!!111½! Ja hei! Miettikää! Tossa radassa jouduin tekemään neloselta vitoselle puolivastaisen kuvion, eli puolivalssin, siihen heti perään sylikäännös notta sain koiran kutoselle päin, sitten otin kaverin vastaan kutosen takaa ja seiskan jälkeen toinen puolivastainen!!! Pikkasenko hienoa että toi koira osaa tommosia juttuja ihan melkeen ittestään! Sitten vielä kympillä tehtiin niinkin hienon termin omaavan ohjauskuvion kuin Back-Slash!! Eikä yksikään rima tippunut. Luitte aivan oikein! Ei yhtäkään!! Vähänkö me mennään lauantain hoskin kisoihin ja voitetaan se kisa!! Se ku me tehdään ni ollaan saavutettu kaikki mahdollinen ja voidaan vetäytyä eläkkeelle voittamattomana, undisputed! Muahahaha!!!!