Ämmämmät lähestyy!

Perjantaina jännitys ja hurraaminen alkaa, liput on hommattu aikaa sitten, töistä lähdetään torstaina agilityfiiliksin. Videokamera jätetään pölyttymään, taino ehkä omat seuralaiset voisi kuvata ja yksi salainen tuttu Itävallan maajoukkueesta (hysshyss)

Oma panokseni agilityn MM kisoihin tulee näkyviin agilityliiton ständille! Käykää katsomassa josko heidän telkusta näkyisi jotain ;-)

Eilen oltiin muuten puolustamassa Riihmäen Agility Ry:n minimestarin titteliä Dänin kanssa. Mukana oli Iso-D mamman ohjauksessa ja Weewee pääsi myös kikkailemaan radalle. Katsotaan josko ehtii tällä viikolla laittaa videota nettiin, luultavasti en ehdi kun mämmämmät painaa päälle ja "panokseni" kaipaa vielä hitusen työtä... Sanottakoon introksi, että ekalta radalta kannoin Weeween pois kun kävi sen verran kuumana ;-)

Seuramestaruudet meni meidän kannalta ihan kivasti! ISO-D on rimamestari miniluokassa, ohjaajana meitin mamma! Ei tullut tänäkään vuonna loppua Schipperkejen valtakaudelle mineissä. 2006 voiton vei Pikku-C, 2007 Dummy, ja tänä vuonna voiton kaappasi Iso-D. Josko ensi vuodelle saataisiin joku muu sinne ykköspaikalle, tosin ei tule onnistumaan jos se on meistä kiinni ;-) Dummy otti mun ohjaamana hyllyn jo ekalla radalla niin mestaruus meni siinä. Oli muuten toistoa kun toissa viikonloppunä käytiin Helsingin piirimestaruuskisoissa kokeilemassa, ja otettiin hylly ekalla radalla loppusuoralla!!! Kerpele, ilman sitä yhtä ylimääräistä hyppyä Däni olisi mestari kun toka radalla oltiin neljäs ja edessä oli hyllyttäneitä ja ei Tsadilaisia. Noh, tarkkuutta tarkkuutta...

Nyt takaisin hommiin.