Nonih,

Nyt sitten Dummyn ja minun tavoite, jonka asetin ollessamme ykkösissä, on lähes saavutettu. Dummy on nyt virallisesti B-maajoukkueessa! Tosin SM kisojen ja MM-karsintojen mennessä penkin alle (ei edes rimaa hipoen, vaan alta, sivusta tai jopa tiputtaen) olemme vasta toisena varakoirana. Tässä linkkeli!Hyvällä tuurilla peruutuksia tulee joillekin leireille ja saatamme päästä treeneihin, vaikkakaan sitä en usko että kukaan muuten vain jättäisi mahdollisuuttaan käyttämättä. Jännityksellä jään odottamaan kuinka meille käy.

Viime viikonloppuna kävimme HSKH:n kisat kääntymässä. Däni ja Cessi tekivät kummatkin nollat, ja aika tiukille meni ajat meidän kesken. On se vain pienestä kiinni että tulee parin sekunnin ero maalissa!

Weewee kävi yhden hypyn siellä hyppäämässä. Tässä kuva siitä. Kysymys onkin, onko se lintu? Lentokone? Teräsmies? Wai Weewee?:

1878745.jpg

1879592.jpg

1879589.jpg

1879588.jpg

Eipä Weeween menossa muuta ollut pielessä kuin se, että toi tippui puomin alastulosta ja meni kylki edellä sitä puomia pitkin. Piti oikein pysähtyä ja kosketella koiraa ettei käynyt mitään ja hyllyhän siitä tottakai tuli! Mutta ei se mitään, kohta on syysskabat ja sinne kikkailemaan!