Te jotka tunnette mut tarkemmin, tiedätte että mulla on tapana testailla ja viedä asioita hitusen äärirajoille. Ehkä se johtuu siitä että mut pudotettiin pienenä päälleni, mutta tykkään kokeilla jutskia jotka voisi olla niinqus "extreme". Inhottava termi. Todellisuudessa kaikki on varmaan lähtöjään siitä että pääsin/jouduin/mut laitettiin armeijaan... Ja ei, en kasvanut siellä aikuiseksi ;-)  En edes mieheksi!
Tästä sitten seurasi se, että kaikennäköistä kivaa on tullut kokeiltua. Muutamia esimerkkejä voisi olla köysilaskeutumista helikopterista, laskuvarjohyppy järveen, kallio/seinäkiipeily, thai-nyrkkeily, vuodatus-blogi... Lista on aika pitkä enkä kaikkea uskalla paljastaakaan!

Te jotka tunnette mut hieman huonommin, tiedätte ja ehkä arvaatte että harrastan agilityä. Koira juttua. Ei kovin xtrmeä. Siitä se ajatus sitten lähti. Seuraava syy-seuraus-päätelmä kertoo miten agilitysta voi saada hauskempaa aikaiseksi!
  1. Päätä ajankohta jolloin toteutat Agi-xtremeä (Riman kisat, mini3, 8.11.2008)
  2. Tarkista että kisassa on itsellesi mahdollisimman huonosti soveltuva tuomari ratojen suhteen (Mia Laamanen, teknisiä, hassuja, omituisia ratoja välillä =  tosin pirun hauskoja!)
  3. Ujuttaudu Mia Laamasen tuttavapiiriin taikka vihamieheksi ja usuta tämä tekemään pahin rata ikuna! (Helsinki Horse Show 2008, agility-näytös, Mia järjesti esiintyjät, paikalla mm. allekirjoittanut)
  4. Kettuile Mialle radoista, kuulet kuinka häntä harmittaa ettei saanut tehdä ratoja haluamallensa säkäryhmälle, kiusaa enemmän ja sano että "Kosta! Tee mahdollisimman vaikea!!!" (done that!)
  5. Uhoa kaikille tutuillesi ja kavereiden kavereille että omissa kisoissa otetaan nollavoitot vähintään, ja piiskaa saa antaa jos ei pärjätä (Edellinen juutuupi pätkä, lopputekstit) Tämä lisää paineita (ehkä)
  6. Treenaa epämääräisesti, päättömästi ja tee mahdollisimman paljon virheitä kisoja edeltävissä treeneissä paineita ja ketutusta nostaaksesi (Keskiviikkoisin käynpi treeneissä, tehtiin ylläripylläri: Mian ratoja) ((Tästä bonus pisteitä kun sain epäonnistumisia aikaiseksi saman tuomarin radalta!))
  7. Lyö vetoa omasta menestyksestä, mieluiten lajin maailmanmestarin tai vastaavan kanssa (Tässä en onnistunut tällä kertaa, saldo taitaa olla kuusi tuoppia miinuksella!)
  8. Lähde baanalle edellisenä iltana, mieluiten vain "yhdelle" ja tule myöhään kotiin. "Yksi" liikaa ottaneena. Bonuspisteitä lompakon hukkaamisesta. (Kävin kuuntelemassa ameriikan kansanmusiikin lahjaa maailmalle: Slipknottia, edellisenä iltana) (lompakon hukkasin pari viikkoa aikasemmalla reissulla) (tulin kotiin about am 5 aikaan.... aikaa nukkua joku 5 tuntia (liikaa joo))
  9. Lähde kisoihin hitusen myöhässä, HUOM! PROMILLEJA PITÄÄ OLLA 0,0 TAI ALLE!!! Dopingista puhutaan, tämä lasketaan siihen, emme halua uutta Lahti-skandaalia! (pahalta saa/pitää tuntua tosin..) Bonuspisteitä jos vaatetat, syötät ja otat mukaan yksiksesi omat lapsesi ja koirat tietty, tässä lähes hapettomassa tilassa. (lapsia 2, molemmat alle 2½v, koiria 2)
  10. Jos et näytä yrityksistä huolimatta myöhästyvän kisoista, käy vaikkapa kahvilla tai ostamassa pipo, matkalla kisoihin.
  11. Jos tämä ei vielä tunnu auttavan: Ota itsellesi omien kolmen radan päälle toinen koira (laina) ohjattavaksi, eli tuplaa radat! Mieluiten hyvin irtoavaa mallia, nopea, ei kuuntele kovin hyvin, ja muutenvain sellainen jota et ole edes silittänyt ennen starttia. Hyppyäkään et ole suorittanut kun et ole varma tuleeko koira takaisin jos lasket irti...
  12. Testaa itsesi! Tämä on Agi-xtremeä!
Tässä meikäläisen tulos tässä kokeilussa : Linkki juutuupiin!

Alle vielä radat näytille ja mietittäväksi.

2058578.jpg



2058579.jpg



2058580.jpg